Hét opleidingsinstituut

van De Nieuwe Yogaschool

Hét opleidingsinstituut

voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van yoga, meditatie en bewustwording.

Wij geloven dat je anderen het beste kunt helpen in dat wat je zelf doorleefd hebt. Daarom zijn onze opleidingen en trainingen allereerst een uitnodiging om een persoonlijk proces te starten, om in je kracht te staan, om te voelen wat ten diepste bij je leeft en daar vanuit de durven handelen. Om los te laten wat niet meer dient, om de moed te vinden om kwetsbaar te durven zijn. Om je te herinneren waarom je hier bent, om in verbinding te zijn met jouw dharma, jouw purpose.

Het is onze intentie om jou hiervan bewust te maken en je te helpen aan deze woorden betekenis te geven. Je leert om jou geleefde ervaring, jouw ontdekkingstocht, op een kundige en veilige manier te delen met anderen. Delen vanuit eigen ervaring is in onze visie de meest zuivere en pretentieloze vorm van coach en leraarschap. Het geeft voldoening wanneer je met anderen deelt wat jou zo goed heeft gedaan. Dit is in de kern wat een door De Nieuwe Yogaschool Coach, trainer, leraar doet.

De Nieuwe Yogaschool Online

Hét platform voor online opleidingen, trainingen en meer

De Nieuwe Yogaschool Online

Hét online platform met yogacursussen, trainingen en opleidingen voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van yoga en meditatie.

We hopen dat onze online yogatrainingen en opleidingen je mogen inspireren en aanmoedigen om je hoofd in de richting van je hart te bewegen, in je kracht te gaan staan en je persoonlijk licht te laten schijnen.

Copyright 2022, alle rechten voorbehouden | kvk: 77928229 | btw: 861201516B01 | privacy | algemene voorwaarden