Registreer hier

jouw profiel

Registreren als docent/coach

Na afronden van een opleiding bij De Nieuwe Yogaschool

Na het afronden van een opleiding bij De Nieuwe Yogaschool kun je jezelf registreren bij het Nieuwe Yoganetwerk. Wanneer je jezelf registreert wordt jouw profiel voor iedereen zichtbaar. Zo blijf je in verbinding met je collega’s en kunnen potentiele studenten je vinden en indien gewenst, contact met je opnemen. Heb je meerdere opleidingen bij ons gevolgd? Registreer ze dan eenvoudig allemaal!

Het Nieuwe Yoganetwerk

zoek een yogadocent
Ons doel is om vanuit veiligheid, integriteit en authenticiteit onze leraren, trainers en coaches te begeleiden tot hun ware potentieel."

Het Nieuwe Yoganetwerk staat voor verbinding

Onze visie

Het Nieuwe Yoganetwerk staat voor verbinding. Deze verbinding is al jarenlang zo kenmerkend voor onze school en opleidingsinstituut. Samen met een prachtig team van professionals, ieder met unieke passies, competenties en talenten, ondersteunen wij een collectief doel: om vanuit veiligheid, integriteit en authenticiteit onze leraren, trainers en coaches te begeleiden tot hun ware potentieel.

Johan Noorloos

Over Het Nieuwe Yoganetwerk

“Het kan soms spannend zijn en eenzaam voelen om na afronding van een opleiding op ‘eigen benen’ te moeten staan. Juist op deze momenten is het ondersteunend om te weten dat je niet alleen bent en dat er de mogelijkheid is om je te verbinden met gelijkgestemden. Daarnaast is het waardevol om als leraar trouw te blijven aan dat wat jou drijft en dat wat je het liefste doet. De grootste valkuil die ik zelf heb ervaren en ook veel om me heen zie, is de overtuiging dat je zelf overal goed in moet zijn. Marketing, online vindbaarheid en naamsbekendheid zijn niet vanzelfsprekend. Zichtbaar te zijn voor de wereld om je heen en in verbinding te zijn met gelijkgestemden is wat het Nieuwe Yoganetwerk voor jou kan betekenen.”

Opleiding afgerond?

Schrijf je in als docent/coach

Gratis profiel

Betaald profiel

+ alles uit het gratis profiel

Veelgestelde vragen

Lees hier hoe het werkt

Iedereen die een opleiding afgerond heeft bij De Nieuwe Yogaschool (online) kan zich gratis registreren voor een online profiel.

Wanneer je jezelf registreert bij Het Nieuwe Yoganetwerk krijg je een eigen online profiel. Hierdoor kan iedereen zien dat jij een gecertificeerde docent/coach bent en indien gewenst contact met je opnemen.  

 

Iedereen die een opleiding afgerond heeft bij De Nieuwe Yogaschool kan zich registreren voor een online profiel.

Gratis profiel:

 • Je naam
 • Profielfoto
 • Opleiding(en)
 • Aantal Lotus bloemen
 • Locatie 

Betaald profiel

Alles uit het gratis profiel +

 • Biografie
 • Volledige adres
 • Website 
 • Facebook pagina
 • Email
 • Telefoonnummer (indien gewenst)
 • Contactformulier

We bieden 2 abonnementen, deze worden jaarlijks afgeschreven via een automatische incasso.

 1. Een 24 maanden abonnement voor € 144,- excl. BTW.  
 2. Een 12 maanden abonnement voor € 96,- excl. BTW. 

Wij doen ons best om jouw profiel binnen 48 uur online te zetten.

Ja je kunt iedere opleiding die je bij de Nieuwe Yogaschool (online) gevolgd hebt registreren.

Jazeker! Je kunt je profiel altijd aanpassen. Ga hiervoor naar het inschrijfformulier.

Vul jouw unieke code in -> vink aan dat je een bestaand profiel wilt wijzigen -> vul je gegevens in -> voeg en extra opleiding toe -> en klik onderaan op aanmelden

Jazeker! Je kunt je profiel altijd aanpassen. Ga hiervoor naar het inschrijfformulier.

Vul jouw unieke code in -> vink aan dat je een bestaand profiel wilt wijzigen -> vul je gegevens in ->  en klik onderaan op aanmelden

De Lotus bloemen geven aan hoeveel uur opleiding je bij De Nieuwe Yogaschool afgrond hebt. Voor iedere 100 uur ontvang je 1 Lotus bloem.

Ja indien je niet opzegt wordt jouw abonnement automatisch verlengd. 

Zie hieronder hoe je op kunt zeggen.

Indien je jouw abonnement wilt annuleren moet je dit 1 volledige kalendermaand doen voor het einde van jouw abonnement.

In de e-mail die je ontvangen hebt na jouw registratie staat een unieke link waarmee je jouw abonnement eenvoudig kunt opzeggen.

Indien je die link niet meer hebt kun je ook opzeggen via deze pagina:  https://www.hetnieuweyoganetwerk.nl/account-downgraden/

Copyright 2022, alle rechten voorbehouden | kvk: 77928229 | btw: 861201516B01 | privacy | algemene voorwaarden