Over ons

"De meest oprechte expressie Zijn"

Dat is de missie van onze School en opleidingsinstituut

In November 2013 opende onze School haar fysieke deuren. Een diep gekoesterde wens kwam uit. Na vele bestemmingen mochten we het prachtige gebouw in de Amsterdamse Jordaan haar oorspronkelijke bestemming als School terug geven. Sinds 2020 zijn wij ook online. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de mogelijkheid om samen, vanuit jouw eigen huis in je eigen tijd, in verbinding te zijn. Zodat jij de waarden van yoga en meditatie thuis kunt ervaren. 

Onze naam

Eckhart Tolle spreekt over een ‘Nieuwe Aarde”. Wij hebben de naam voor onze School van hem geleend. Het is onze grote wens om met De Nieuwe Yogaschool Online een waardevolle bijdrage te mogen leveren aan ‘Een nieuw bewustzijn’. Voor een school die ons leert om ons bewuster te verhouden tot dat wat is. Die ons inspireert om los te laten wat niet meer dient, om grenzen te verleggen en de ruimte in te nemen die er is. Die ons vanuit waarheid en liefde uitnodigt tot de allermooiste dans. ⁠

Onze intentie

De Nieuwe Yogaschool (online) biedt jou de ruimte om je te verbinden, met jezelf en met elkaar. Of je dat nu in de school doet of vanuit je eigen huis. We hopen dat onze live en online yogalessen, cursussen en trainingen je mogen inspireren en aanmoedigen om je hoofd in de richting van je hart te bewegen, in je kracht te gaan staan en je persoonlijk licht te laten schijnen. Om samen te kunnen streven naar de meest oprechte expressie van Zijn, hier op aarde.

Het Nieuwe Yoganetwerk

Het Nieuwe Yoganetwerk staat voor verbinding. Deze verbinding is al jarenlang zo kenmerkend voor onze School en opleidingsinstituut. Samen met een prachtig team van professionals, ieder met unieke passies, competenties en talenten, ondersteunen wij een collectief doel: om vanuit veiligheid, integriteit en authenticiteit onze leraren, trainers en coaches te begeleiden tot hun ware potentieel.

Voor een nieuwe wereld
Voor een nieuw bewustzijn
De Nieuwe Yogaschool

 

De ruimte om je te verbinden met jezelf en met elkaar

In hartje Amsterdam
yogastudio-amsterdam

De Nieuwe Yogaschool

In Amsterdam

In onze prachtige yogaschool vind je een thuis. Een plek om samen te komen in onze warme woonkamer, verstilde binnentuin en 3 lichte yogastudio’s. Je bent meer dan welkom, precies zoals je bent. Je vindt hier meer dan vijfenveertig (livestream) yoga- en meditatielessen per week in de studio, gegeven door een bijzonder team van inspirerende docenten met een schat aan ervaring. Samen met die docenten kun je ook de diepte in en verder leren in opleidingen, trainingen, workshops en meer.

Copyright 2022, alle rechten voorbehouden | kvk: 77928229 | btw: 861201516B01 | privacy | algemene voorwaarden